Mc Chouffe

Mc Chouffe

8% barna ale

Az illatától orrunk azonnal megtelik erős aromákkal a tekintélyes alkoholtartalom által. Az ánizs és az édesgyökér középpontjában áll, amelyben jól harmonizál  a krémes karamellesség. Jelentős aromája ellenére íze meglepően enyhe, ami olyan fák gyümölcseire hajaz mint a körte. A Mc Chouffe nem nagyon  keserű, és aki megkóstolja, azt hosszan tartó,  melengető utóízzel jutalmazza.

Csakúgy, mint a La Chouffe, az Mc Chouffe is kétszer erjesztett sör, amely egyszer a hordóban és másodszor a palackban érik. A főerjesztés és tárolás után az újraerjesztést élesztő és cukor hozzáadásával elősegítik, közvetlenül palackozás előtt.

A Mc Chouffe teljesen természetes összetevőkből készül: víz, élesztő, halvány árpa maláta, Saaz-Saaz és stájer arany komló. Barna kandiscukrot is tartalmaz.

A Mc Chouffe -ot a kandiscukor mélybarnára festi. Szűretlen sör így ködös megjelenésű, szépen kontrasztot adván a vastag fehér habbal és a gyöngyöző buborékokkal. Az üveg alján leülepedett élesztőt érdemes a sörrel együtt kitölteni.

VISSZA IDE: Söreink | LAP TETEJÉRE

Menü
Menü